pénisznövelés házilag Igen, A Férfiak Tényleg Lehet, Hogy Ez Már

pénisz növekedés xxl pénisz bővítés

Néhány nem-sebészeti módszerek hosszának növelése, a férfi nemi szerv valóban működik, míg mások várhatóan csak a fájdalom, pénisznövelés házilag csalódás, felülvizsgálata, orvosi szakirodalom kimutatta.

Sebészeti eljárások, azonban veszélyes lehet, illetve van egy "elfogadhatatlanul magas a szövődmények," a tanulmány szerint, a héten jelenik meg a Lapban a Brit Szövetség Urológiai Sebészek.

"Egyre több a betegek keresik urológiai tanács, az úgynevezett rövid pénisz," a kutatók számoltak be.

Ez igaz annak ellenére, hogy "pénisz hossza normális, a legtöbb ezek az emberek, akik hajlamosak túlbecsülni normális fallikus dimenzió."

Egy férfi tag - mért, a hátsó vagy felső, oldalsó tekinthető normális hosszúságú, ha legalább négy centiméter (1.6 cm), amikor sánta, 7.5 cm (három hüvelyk), amikor merev, megjegyezte, több vizsgálatban értékelték.

Egyes juttatások tették hozzá, kell egy ember magasságú, s a test-tömeg index (BMI), amelyek intézkedések eltérés az optimális testzsír.

Meghatározza a biztonságosság, mind a sebészeti, mind a nem-sebészeti technikák úgynevezett "male enhancement" Marco Orderda, Paolo Gontero, a University of Turin, Olaszország átfésülték a tudományos irodalomban.

Megtalálták 10 releváns tanulmányok. Fele számolt be, a műtéti technikák, végzett 121 férfiak.

Között a non-invazív módszerek, tesztelt 109 tantárgyak, úgynevezett pénisz hosszabbító, hogy nyúlik a fallosz keresztül vontatási mutatták, hogy a leghatékonyabb.

Egy tanulmány szerint, egy átlagos növekedés 1,8 cm (0.7 cm), míg a másik mért egy extra 2.3 cm (0.9 cm), petyhüdt állapotban, pedig 1,7 cm (0.67 hüvelyk), amikor feláll.

De a rend elérése érdekében ezek a nyereség volt nehéz: hat óra napi vontatási több mint négy hónappal az első esetben, valamint a négy órát minden nap több, mint hat hónappal a második.

Egy másik eszköz, ismert, mint a "pénisz pumpa," használ kézi vagy motoros szivattyú hogy hozzon létre egy porszívó belsejében egy kemény, hengeres tok, nyújtás a fallosz.

Hat hónappal a kezelés, azonban a "nem bizonyult hatékony a pénisz nyúlás, bár a biztosított valamilyen pszichológiai elégedettség néhány férfi számára," a kutatók szerint.

Az úgynevezett pino-herezacskó gyűrűk - bővíthető, vagy a merev, zenekarok, amelyek illeszkednek a bázis körül a herezacskó, pénisz - "segíthet, hogy fokozza a pénisz mérete, s fenntartani az erekciót, a férfiak szenvednek szorongásos", számoltak, de csak két esetben értékelték.

A reklámok azt állítva, hogy egy másik népszerű technika - az úgynevezett "pénisz hosszabbító gyakorlatok" - adhat centiméter, vagy hüvelyk férfiember megalapozatlanok, mondjuk Oderda, Gontero.

Még a módszereket mutatott némi növekedés a hossza nem eredményezhet nyereséget vastagságú, azt megjegyezte.