pénisznövelő gyakorlatok Top 6 Pénisz Bővítés Gyakorlatok

xxl pénisz növekedés a pénisz mérete

Jelqing - Segítségével egy OK-grip, hogy a pénisz a gyakorlat, mind az pénisznövelő gyakorlatok egyszerű, hatékony. A pénisz részben felálló, lassan stroke fel a pénisz tengely felé a makk. Ez nem csak hozza tápanyagban gazdag vér a pénisz, hanem használja, ugyanazokat az elveket, mint az izom épület létrehozása növeli a hosszú, tartalmas. Nézd meg a Jelqing Gyakorlatok oldalon további linkek hogy ez a fajta pénisz gyakorlat, minden változatban.

Nyújtás - Stretching gyakorlatok egy másik pénisz gyakorlat nagy kezdőknek, variációk, amelyek tökéletes fejlettebb pénisz sportolóknak. Esélye van, amit látott képek a Kayan nők, Thaiföldön, akik a korai kezdődik a folyamat, hogy nyúlik a nyakukat. Ugyanez az elv érvényes, hogy a pénisz nyújtás. Megismerhetik a különböző pénisz nyújtó gyakorlatok a Stretching Gyakorlatok oldal.

Pénisz pumpa - a Pénisz, vagy a szivattyú mechanikus formában a pénisz gyakorlat. Pénisz pumpa jönnek a különböző minták, a különböző funkciók; azonban az alapelvek a pénisz pumpa ugyanaz. Egy henger megy át a pénisz, majd a pumpa, kézi vagy elektromos, létrehoz egy részleges vákuum belül a henger. Ez a csökkent nyomás hatására a szövetek, a pénisz, hogy bontsa ki, majd töltse ki a vér. Néhány a legnépszerűbb pénisz pumpa a következők: a Bathmate a Penomet (mind a víz-támogatott szivattyúk); a Phallosan ; a Szenvedély Szivattyú

Pénisz Hosszabbító - egy Másik népszerű, hatékony formája a pénisz bővítés a gyakorlat segítségével a pénisz extender. Pénisz hosszabbító munka a nyújtás elv, a támogatás egy mechanikus eszköz, hogy tartsa a szakaszon hosszabb ideig. Néhány a legnépszerűbb a pénisz extender eszközök a következők: a Pénisz Pal ; az X4 Labs Extender ; a JES Extender ; a Férfi Szélén Extender

Pénisz Fogasok - Pénisz fogasok egy másik pénisz nyújtó gyakorlat. Ahogy a neve is mutatja, csatlakoztassa a készüléket, akassza a súly, ami a feszültség a pénisz. Az egyik leginnovatívabb vállfák a piacon az LG Fogas Vizsgálat bebizonyította, hogy az LG fogas kiemelkedik a kényelmet ad nagyobb eredményt, mint bármely más pénisz bővítés fogas a piacon ma!

A kegel-gyakorlatok célja - Bár a kegel-gyakorlatok célja nem lehet pénisz gyakorlatok kifejezetten irányul a pénisz bővítés, akkor kapsz nehezebb, erősebb, tartósabb erekció! Vannak pénisz bővítés előnyei közvetve a Kegeling köszönhetően javult a vér áramlását a péniszbe. Nézd meg a cikk Kegel Gyakorlatok a Férfiak számára , a további információkért.